maandag 9 maart 2020

Roestbak zwabberen

Afgelopen zondag hebben we onze halfjaarlijks race op "TT Circuit Isle of Bimo" gereden en heeft Markus zijn intrede gedaan.
Voor de 2de keer zou ik voor de slotcars zorgen. Weer heb ik mijn Slot-it Alfa's ingezet. In oktober was de gele niet zo stabiel en hebben we de gouden Alfa van John ingezet.Vorige week heeft de gele Alfa een warm bad gehad en reed nu beter dan de blauwe. Dus was het tijd om mijn trouwe blauwe Alfa af te kraken.
Moet je zien dat ding gaat alle kanten op, zwabbert door de bochten. Wat voor compount heb je er onder, gele of rode wangen? Man man man, het zijn net sliks. Shit moet ik alweer met die zwabber rijden.Wie koopt er nu Alfa, voordat die in de folder staat is het al een roestbak. Ze zijn hartstikke duur bovendien. Jij koop ze zonder dak want dan zijn ze goedkoper.
Ja ik houd van bodemprijzen en mijn dakloze Alfa's mogen bij mij schuilen voor jullie bullebakken.
Natuurlijk hebben we krom gelegen van het lachen. Zoals altijd is het reuze gezellig en we kijken of we in oktober "TT Circuit Isle of Bimo" wederom onveilig kunnen maken.Het is Markus goed bevallen en de volgende keer zorgt hij voor de auto's. 

Filmpje is gemaakt door Rolf en de uitslag is verzorgd door John. Natuurlijk wil niemand een foto van mijn Alfa's maken en is die dus van mijzelf šŸ˜‚

1 opmerking: