donderdag 11 februari 2016

De buit is binnen

Zondag morgen 7 februari 2016 om 8 uur vertrokken buurman John en ik naar de meest noordelijke Classic cup in Friesland. Beide hadden een project om fatsoenlijk voor de dag te komen. John een schitterende Ferrari 365 Daytona en ik mijn kever.
Na een hartelijk welkom ben ik met mijn kever en reserve Ferrari GTO in de rij gaan staan voor de training ronden. Als eerste zou de Kever het plastic verkennen. De rij eigenschappen waren zo aanvaardbaar dat de GTO niet eens gereden heeft. Na 2 training sessies wist ik dat er geen kans zou zijn op een podiumplaats. Het zou een funrace worden met een ander doel dan de snelste te willen zijn. Aangezien dit de enige auto die gebouwd is, zou het wel eens de Concours de Elegance kunnen winnen. 

Volgens de uitslagen heeft de Kever lang zo slecht niet gereden.Sander heeft de grootste en ik de kleinste.Een soortgenoot staat als scenery geparkeerd.

Door enkele problemen met de tijdwaarneming was de prijsuitreiking na 6 uur. Goed 8 uur avonds waren we weer thuis. De volgende race is op 18 september bij Slotracing2go, deze zal ik helaas moeten missen. Tevens zijn er waarschijnlijk nog 2 races in het verschiet bij SRA en Slipstream. Dat horen wij t.z.t. 

Tot slot een link naar al mijn foto's van deze dag op PICASAWEB


Geen opmerkingen:

Een reactie posten