zondag 11 maart 2018

Bimola 11-03-2018

"Circuit Bimola" is nu "TT Circuit Isle of Bimo" 

Voor een aantal weken geleden een kwam er een noodkreet van Geert op onze watts-app Circuit Bimola. Een van de travo's had het begeven met het testen op zijn CIRCUIT.
Daarbij is het baanrecord van 7.773 in de training verbroken naar 6.9. Nou ja ik ben niet de beroerdste en stel er een van mij beschikbaar. Bij de volgende RACE is het vroeg genoeg. Oke, wanneer is de volgende Bimola? 2de zondag in maart.

Afgelopen zaterdag brieving op de watts-app TT Circuit Isle of Bimo:
Mogge heren. Morgen 12:30 koffie. 13:00 inrijden 13:30 start.
Reactie Rolf. Gaan we doen! Auto's afgetankt. Antw. Jawel
Reactie Gert. Bandenwarmers op temperatuur en spanning gecheckt? Antw. Ooh de spanning.... ships wergeten.... nou ja.... de spanning is te snijden.
Reactie Alphons. Sjips, de spanning is ook geregeld. (was ik helemaal vergeten😅)
Reactie John. Spannend.


 

Voor de verandering waren John en ondergetekende een keer als laatste aanwezig. We hebben er zin in. Na de koffie de trap op naar de race kamer van Geert. 
Wat we daar zagen was niet wat wij verwachten, als of we rechtstreeks in een uitzending van de Mol waren geraakt. Kleine hints in de watts-app hebben wij niet gezien.
EEN TOTAAL ANDERE BAAN rijlenge 19,06 meter. En Gert was partner in crime met het testen van de baan. Chapeau heren, 4 leden volledig verrast.

Met het inrijden merkten we dat de baan een heerlijke flow heeft en vele verassingen. Niets is strak, allemaal hoogte verschillen en uitdagende combinaties. Het ingenieuze race programma is onveranderd. Gert en ondergetekende mogen weer als eerste starten.
Voor de zoveelste keer is het Gert die van alles sloopt en ook als hij het niet gedaan heeft is hij het bokje. Er moet toch iemand zijn die overal de schuld van krijgt. Beide reserve Toyota's hebben uiteindelijk het meeste gereden.
Zo heeft onze jongste lid Gerald geen respect voor de ouderen onder ons. En Geert dreigt hem de volgende keer niet meer uit te nodigen, moet hij maar niet zo snel rijden.
Valse startmomenten per ongeluk of gecreëerd zorgen voor lachbuien. Naar de verkeerde auto kijken was ook geen uitzondering. Een enkele marchall is afgeleid door spannende momenten. Het kan hier allemaal en nemen het met een korreltje zout.

Deze keer geen baanrecord gereden maar wel mijn 1st plaats behouden. En het erge voor de andere leden is dat ik de volgende keer aan de beurt ben om voor gelijkwaardige slotcars te zorgen.

Op naar de volgende Bimola op "TT Circuit Isle of Bimo" met Slot-it Alfa's 33/3. En Gerald, laat die ouderen maar lekker achter je aan rijden hoor. Mij haal je toch niet in 😜 
1 opmerking: