zaterdag 5 april 2014

Website slotraceclubdebunker


slotraceclubdebunker.nl
Hoewel ik geen lid meer ben van Slotrace Club de Bunker voel ik mij nog altijd verbonden met deze gezellige club. Om de 3 weken ben ik betalend gastlid en zodoende toch betrokken bij het clubgebeuren.
Na een gedachte wisseling met enkele leden ben ik mij gaan verdiepen waar een website aan moet voldoen. Zonder belofte heb ik mij in het HTML wereldje gestort. Vanuit een boekje ben ik een cursus gaan volgen en wat ik daar leerde is simultaan toegepast voor eventueel de nieuwe website. Binnen 2 weken had ik offline een concept gereed. Dit is doorgenomen met lid en penningmeester buurman John die blij verrast was met het voorlopige resultaat. Na tekstuele verbeteringen en gedachtewisselingen ben ik verder gaan bouwen. Het eindresultaat is door John offline meegenomen naar een clubavond en aan de leden voorgelegd. Bij afwezigheid van de voorzitter hebben de overige leden unaniem de site goedgekeurd. Dit was voor mij het belangrijkste item, de leden moeten er achter staan.
Dan komt het moment dat je contact zoekt met de webmaster. Best spannend hoe hij zou reageren, juist hij heeft als bevlogen ex-lid de bestaande website opgezet en onderhouden. Echter door een omslag in zijn privé leven had hij de laatste paar jaar geen tijd meer om zich hier voor in te zetten.
Fast Freddy reageerde enthousiast dat er eindelijk iemand de draad weer oppakt. De URL slotraceclubdebunker.nl werd overgedragen en ik ben benoemd tot webmaster.
Daarnaast wordt er door John slotraceclubdebunker.blogspot.nl bij gehouden voor de wekelijkse wedstrijdverslagen.

Clubclasse

Nieuwe Sleutelklasse zonder magneet

1 opmerking:

  1. bedankt jonge super gedaan,,,,, voorzitter van de bunker

    gr. hessel de vries

    BeantwoordenVerwijderen