zondag 27 oktober 2013

Classic-cup bij de Bunker 27-10-2013

Dat was een complete verassing deze dag, denk je ruim op tijd te zijn om de deuren open te doen zien we de meeste deelnemers al naar binnenlopen. Helemaal voor Harrie die de kachel aan zou zetten en de catering zou verzorgen. De arme man moest zich door de menigte dringen om het hek open te doen.
Om 08:40 waren de eersten al aan het inrijden.
John had niet eens de tijd om zijn jas uit te doen.
Mijn Lola is in topconditie.
Met de voorinschrijvingen waren er 24 aanmeldingen, daar hebben zich er 2 van afgemeld. Deze 2 werden onverwacht door 5 nieuwe toprijders aangevuld. Frank had het er maar druk mee, er leek geen eind aan te komen met het keuren van de auto's. De starttijd van 11:00 werd dan ook niet gehaald. Met 27 deelnemers hebben we in overleg de kwalificatie geschrapt en de heats ingekort van 4 naar 3 minuten.
Nog voordat de 1ste serie verreden was, waren de tosti's en broodjes bapao reeds verslonden. Jeetje dat ging harder dan de race.
De uitslag
Op enkele personen na die met materiaalpech te kampen hadden, wist menigeen zijn voorgaande prestatie in de 2de serie te verbeteren. Ook voor mij een grote verassing, even als mijn buurman die in de zelfde klasse 1ste werd. Mijn doelstelling is ruim overtroffen, 2de plaats in de standard klasse. Zelfs overall zit ik in het midden. Daar zou ik met een 18de plaats van de 27 deelnemers al dik tevreden zijn geweest.


2 opmerkingen:

  1. Hup Alphons Hup! Goed resultaat! Geeft de burger moed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Puike prestatie. Goh wat een lange, grote baan. Ben 3 of 4 jaar geleden een keer komen kijken. gr MArc

    BeantwoordenVerwijderen