zondag 11 november 2012

Daytona Marrum

Deltaslot-car

Zo, dat was een druk weekend. Als eerste de hele zaterdag met DSHO op pad en een 1ste prijs met promotie binnen gehaald. Zondagmorgen pas om 3 uur in bed en om 7 uur weer op pad naar een slotrace-dag met Deltaslot. Dat Deltaslot niet in de prijzen viel mag duidelijk zijn. Het plezier is er niet minder om.
Laurence wist ons op een verdienstelijke 3de plaats te kwalificeren. Ik zelf ben voor Deltaslot gestart in baan 1, Frank I. volgde mij op en nam baan 3 voor zijn rekening. Frank G. offerde zich op voor de lastige taak baan 4 te bedwingen en last but not least Laurence vermaakte zich in baan 2.
In de eerste stint wisten we ons goed te profileren. De 2de stint was voor 3 van ons een kennismaking met de duistere zijde van deze dag. Blij dat de auto’s voorzien zijn van verlichting en dat de baanlantarens en blacklight ook ontstoken waren. De licht effecten waren prachtig de prestaties wat minder. De 3de stint werd ook goed gereden en konden helaas we gastclub Racing Unlimited niet achter ons laten.
3de plaats was voor SRA, 2de Speedtrack en de winnaar is Keistad.
Toen ik om half 7 thuis kwam stond er een heerlijke tomaten-maaltijdsoep voor mij klaar.1 opmerking:

  1. Leuk verslag Alphons, en inderdaad deelnemen is belangrijker dan winnen. Plezier staat voorop, hoewel een goede prestatie daarin wat kan bijdragen.

    Roel

    BeantwoordenVerwijderen