dinsdag 22 maart 2011

Classic in Marrum


Met de koffers gevuld voor de Classics vertrokken buurman John en ik vroeg in de ochtend richting Marrum waar we de hele dag te gast waren bij racingunlimitedJohn had de baan al een paar keer eerder bereden en had hier een voordeel bij.
Met mijn nieuwe regelaar was de eind overbrenging van de Matra 11/36 veel te fel. Zaterdag heb ik op het laatste moment de verhouding naar 11/34 gebracht, dit rijd een stuk rustiger en bleek een gouden greep te zijn.

Na diverse keren mijn rondjes gereden te hebben met bandenmaat 20x12 leverde ik mijn Matra in voor de technische keuring. Tot mijn verbazing en van enkele anderen was de gevraagde bandenmaat niet aanwezig.
Dus 19x10 er onder. Nu waren de voorwielen groter dan de achterwielen, dit vind ik niet kloppen dus gelijk maar radicaal zero 0 banden voor geplaatst. En nog heb ik ruimte over.
Ik heb naar mijn gevoel goed en lekker gereden. De valse start was mijn enige echte missertje, maar ik had voor mij alle ruimte om de schade in te halen. Mijn Wauw gevoel was hier in hoge mate aanwezig, de Matra heeft bewezen goed te kunnen competeren.

Al met al een geslaagde en enerverende dag in een prettig onderkomen en een goed berijdbare baan.

Meer van mijn foto’s zijn te vinden bij http://www.mijnalbum.nl/Album=HYSF3OIB
Nu maar op naar de volgende Classic in Almere.

1 opmerking:

 1. Was weer een leuke en gezellige race.

  Overigens organiseert Speedtrack op zondag 10 april ook een Classic Cup race, zie mijn blog:
  http://speedtrackblog.blogspot.com/2011/03/laatste-classic-race-bij-speedtrack.html

  Misschien tot dan, en anders tot in Almere.

  m.vr.gr.
  Roel

  BeantwoordenVerwijderen