dinsdag 15 november 2016

Avondje MRCL

Op zoek naar onderdelen voor mijn demo baan kon ik van MRCL een rest partij 40 meter litze overnemen. Nou kan ik wel zeggen "stuur maar op", veel leuker is "kom het wel halen op een club avond". Zodoende kon ik het mooi combineren, mijn dochter ophalen van de boot in Harlingen en samen een leuke avond genieten in Leeuwarden.
Bij binnenkomst werden wij begroet door Johan, Wietse en Hans. De nieuwe baan hadden wij nog niet eerder aanschouwd. Na een kop koffie en ook andere leden te begroeten, hebben we onze bolides uit de koffer genomen en een baanverkenning gedaan.
Susanne rijd met de Mclaren F1 en ik met de roze Porsche 962, ja ik vind het een mooie auto Erwin
Ondanks onze snellere 25000 motoren hadden wij geen schijn van kans tegen de 21500 motoren. 
De speed race 6x2min vond Susanne genoeg. Na een heerlijk broodje kroket heb ik met  een kleine twijfel toch de hoofdrace gereden van 6x3min. Daar kreeg ik steeds meer de slag te pakken.
  


Na deze geslaagde avond was het nog anderhalf uur rijden. Jammer dat alles zover weg is. Dat is mede de reden dat ik probeer in mijn eigen omgeving mensen warm wil maken voor het slotracen.

1 opmerking:

  1. Ja, Alphons, de baan bij MRCL rijdt lekker. Daar eens een Classic Cup of Group5 race rijden, zou leuk zijn. Groet, Roel

    BeantwoordenVerwijderen