zondag 9 september 2012

Classic-cup 5 jaar

Presentje

FrankSlot organiseert deze op verschillende clubbanen in Nederland vanaf 2007 met een beproeft concept welke tot doel heeft
om iedere slotracer een leuke en ontspannen race te verzorgen bij Slotraceclubs in Nederland

De Classic Cup heeft zich vanaf 2007 bewezen als een klasse waar jonge- en oude slotrace zich goed thuis voelen.Bovenstaande teksten zijn te lezen op de site’s van Frankslot en Classic-cup.

Frank is vereerd met zijn waardering.
Dat de race goed verzorgt is en dat een ieder zich thuis voelde is ook weer gebleken bij MRCL. Natuurlijk kan Frank dit niet zonder de uitstekende inzet van de gast-club.
In de pauze tussen 2 spannende en sportieve wedstrijden werd Frank overvallen door mij in persoon en onder toeziende ogen van de overige 22 deelnemers en andere aanwezigen. Namens de geregelde Classic-cup deelnemers mocht ik Frank een presentje overhandigen. Dit als waardering voor zijn inzet als organisator van dit super evenement. Helemaal verbaast en zich niet gerealiseerd heeft dat de Classic-cup 5 jaar geleden voor de eerste keer bij Speedtrack verreden is, werd het presentje met eer aanvaard. Wat Frank aangaat, zal de Classic-cup nog vele jaren georganiseerd worden. En daar zijn wij heel blij mee.

2 opmerkingen: