maandag 14 november 2011

Classic M.R.C.L.


Bij het instellen van mijn TomTom werd ik lichtelijk gefrustreerd. Bij het meerdere malen in toetsen van “Leeuwarden, Zuidvliet 6” veranderde de eindbestemming steeds in “Noordvliet 6”. Bij controle op Google.maps blijkt er een dikke 250 meter verschil in te zitten en het betreft het verlengde van de zelfde straat te zijn.
Op de site had ik iets gelezen over een groene garagedeur. Ik verwachte eigelijk een grote garage waar een racebaan is opgesteld, maar dit was slechts een toegang tot een onverwachte grote ruimte achter de garage. Hier werd een ieder gastvrij ontvangen. Je koffer kon je fatsoenlijk neerzetten in de ruime sleutelhoek met uitzicht op de baan. Er is ook een aparte ruimte voor de inwendige mens waar een aantal lieftallige dames de verzorging op zich namen, dit doet mij denken aan een klein bruin café.
Over de race zelf schrijf ik niets maar een groot positief item was dat alle handout banden vooraf geslepen waren. Voor aanvang van de race werden een paar rondjes gereden om je banden in te rijden. De grip op de baan heb ik als zeer goed ervaren.
Na de prijsuitreiking kreeg iedereen een kleine attentie mee.
Persoonlijk heb ik ruim de helft van mijn doelstellingen gehaald, helaas voor mij niet bij de eerste helft van mijn klasse maar ik heb wel een klasse dag gehad. Dank je wel organiserende leden van M.R.C.L. en alle deelnemers.Geen opmerkingen:

Een reactie posten