maandag 21 juni 2021

Leden voor het leven

Onze prachtige bloeiende club Amazing Slotcar Racing had een aantal mooie plannen in verschiet. Daar zouden wij het Noordelijke Slotracing uitgebreider mee op de kaart zetten. Plannen zijn allemaal voor en begin van de Corona in werking gezet. Markus en Tineke hebben de Drenthebaan in de opslag gedaan om meer sleutelruimte te creëren.

De langdurige lockdown en het verhuizen van 2 huisgenoten, deden de lange termijn dromen van Markus en Tineke wijzigen. Nu het grote terrein met zijn 2tjes onderhouden te veel is, vervroegen ze hun pensioenplannen drastisch. De locatie is ondertussen zo goed als verkocht. De nieuwe eigenaar heeft helaas niets met Slotracen, anders hadden wij onze hobby hier kunnen voortzetten. De Nordschleife gaat alsnog met Markus en Tineke mee naar Italie.

De Drenthebaan mogen wij gratis hebben voor een nieuwe club. Het zoeken naar een betaalbare locatie is niet te doen. Niet iedereen kan een hoge contributie aan en een locatie is ook lastig. Willen we met dezelfde leden verder dan is de regio Stadskanaal een must. Gaan we naar Veendam of noordelijker ben je bijna de helft van deze leden kwijt. De andere kant op net zo.

We kunnen de maand augustus nog onze rondjes rijden op de Nordschleife, daarna is het voorlopig bij elkaar kleine pooltjes racen denk ik.

Onze lidmaatschap gaat gratis mee naar Italie inclusief Pizza en Spaghetti! 

4 opmerkingen:

 1. Jammer jammer. Slotracen moeten we wel blijven doen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het slotracen stopt zeker niet voor mij. Zolang er geen club in de buurt, ga ik een aantal keer per jaar diverse clubs bezoeken. Daarnaast heb ik een aantal vrienden die een baantje hebben liggen.

   Verwijderen
 2. Jullie zijn welkom als je in de Souterrain wilt gaan racen! Nodig je zelf maar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inmiddels uitgesteld tot december, maar het blijft jammer natuurlijk, een heerlijke baan om te rijden, een mooie locatie en dan de spreekwoordelijke gastvrijheid..... Tja op een avondje op en neer naar Zuid Italie is iets teveel van het goede... Maar ik snap Markus en Tineke helemaal !

  BeantwoordenVerwijderen