zaterdag 27 oktober 2012

Voortgang SRC-Zuidwending

Voor een paar weken terug zijn er t.b.v. de baan 4 transformatoren aangeschaft. Het door-lussen van het gescheiden wissel-circuit is voltooid. Het door-lussen van de 4 sporen vordert beetje bij beetje. Als dit laatste  klaar is kunnen we in ieder geval digitaal rijden. Het analoog rijden is hierna nog een kleine stap. Dit word tijdens of na de beurs gerealiseerd. Ook de tijdregistratie Cockpit-xp is aangeschaft en getest.
Aangezien SRC-Zuidwending geen zaalhuur hoeft te betalen en de zaal deelt met een tafeltennis-clubje, moet iedere avond alles netjes tegen de wand geplaatst worden. Zo ook moeten de 4 transformatoren opgeruimd worden. Hiervoor heb ik een oude boekenkast rigoureus ingekort. Al met al werd dit toch een zware transformatorkast van +/- 18kg en is het geheel op wieltjes gezet.
Aan de achterkant komt nog een verdeeldoos
Aan de voorzijde is nog plek voor de
Carrera travo t.b.v.
tijdwaarneming en wissels

zondag 7 oktober 2012

Voortgang SRC-Zuidwending



Wij leden van SRC-Zuidwending zijn met 6 leden druk in de weer. Bent U nieuwsgierig naar onze vorderingen, kom dan kijken op zondag 14 oktober tussen 12:00 en 17:00 in het dorpshuis van Zuidwending. Dit in het kader van Deur 't lint Bedrijvendag.

En of op 17 en 18 november op de modelbouwbeurs in Veendam.