zondag 9 september 2012

Classic-cup 5 jaar

Presentje

FrankSlot organiseert deze op verschillende clubbanen in Nederland vanaf 2007 met een beproeft concept welke tot doel heeft
om iedere slotracer een leuke en ontspannen race te verzorgen bij Slotraceclubs in Nederland

De Classic Cup heeft zich vanaf 2007 bewezen als een klasse waar jonge- en oude slotrace zich goed thuis voelen.



Bovenstaande teksten zijn te lezen op de site’s van Frankslot en Classic-cup.

Frank is vereerd met zijn waardering.
Dat de race goed verzorgt is en dat een ieder zich thuis voelde is ook weer gebleken bij MRCL. Natuurlijk kan Frank dit niet zonder de uitstekende inzet van de gast-club.
In de pauze tussen 2 spannende en sportieve wedstrijden werd Frank overvallen door mij in persoon en onder toeziende ogen van de overige 22 deelnemers en andere aanwezigen. Namens de geregelde Classic-cup deelnemers mocht ik Frank een presentje overhandigen. Dit als waardering voor zijn inzet als organisator van dit super evenement. Helemaal verbaast en zich niet gerealiseerd heeft dat de Classic-cup 5 jaar geleden voor de eerste keer bij Speedtrack verreden is, werd het presentje met eer aanvaard. Wat Frank aangaat, zal de Classic-cup nog vele jaren georganiseerd worden. En daar zijn wij heel blij mee.

zaterdag 8 september 2012

Classic Cup MRCL

Zo mijn racekoffer is gereed voor de Classic Cup. Ik denk dat mijn “Fly Lola T70” uit 1969 zijn eeste race gaat rijden. Ook de Matra, Alfa 33, Ford MK2 en een paar fun-auto's zijn ingepakt. Tevens de special lustrum edition is niet vergeten.
Wie geintreseerd is kan morgen (zondag 9 september) komen kijken bij MRCL Adres: Zuidvliet 6, in Leeuwarden.
http://www.slotracing-mrcl.nl/?button=over_ons

Programma voor deze dag
08:00 uur club open
10:30 uur sluiting training, aanbieding voor keuring
11:00 uur kwalificatie (1 minuut per rijder)
11:30 uur begin race
16:00 uur einde race
16:30 uur prijsuitreiking

woensdag 5 september 2012

Voortgang SRC-Zuidwending


Tijdens de zomerstop voor vele slotracers zijn wij bij Zuidwending druk bezig met de baan aanleg. 

Draad trekken

Om zo min mogelijk door te lussen trekken we aluminium draad ø0,8mm door alle geleiders. De fly-over tafel is in principe gereed en kan vast gelegd worden. De stroomvoorziening van alle wissels zijn losgekoppeld van de baanspanning en krijgen hun eigen voorziening om ook analoog rijden mogelijk te maken.



Ik hoop dat we in oktober los kunnen. In ieder geval staan we op 17 en 18 november op de modelbouwbeurs in Veendam. Dan gaat de baan in 3 delen naar de beurs.
Er zal t.z.t. ook een open dag georganiseerd worden in Zuidwending.